Izvor: ALO
27.06.2024 u 14:08
2

KURTI U SUZAMA! FPO podnela rezoluciju protiv nezavisnosti „Kosova“ – „TO NISMO SMELI DA URADIMO“

U toku je skupštinska rasprava u vezi sa zahtevom koji su podneli šef poslaničkog kluba FPO Maksimilijan Kraus i poslanik Anton Mahdalik, u kojem navode da "Kosovo nije nikakva nezavisna država i da je u Indeksu o korupciji Transparensi internešenela palo sa 95. na 176. mesto".

Desničarska Slobodarska partija Austrije (FPO), najjača partija u toj zemlji na upravo održanim izborima za Evropski parlament, uputila je austrijskoj Skupštini Predlog rezolucije kojom zahteva da se Parlament izjasni protiv priznanja tzv. „Kosova“.

PROTEST PROTIV FESTIVALA „MIRDITA“ NA DORĆOLU: „Promovisanje nezavisnog Kosova, dok srpska deca tamo stradaju – neće moći!“

 

U zahtevu, koji su podneli šef poslaničkog kluba FPO Maksimilijan Kraus i poslanik Anton Mahdalik, a o kojem se trenutno vodi rasprava, ističe se da „Kosovo“ nije nikakva nezavisna država. Kosovo je bilo deo Srbije i suprotno međunarodnom pravu, NATO bombardovanjem 1999, otcepljeno je od Srbije i do danas ga većina država nije priznala kao nezavisno. Priznanjem Kosova od strane SAD i evropskih država je, ne samo prekršen i pogažen suverenitet i teritorijalni integritet Srbije, već i Rezolucija UN 1244, koja garantuje suverenitet i teritorijalni integritet Srbije – navode iz FPO.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “KURTI U SUZAMA! FPO podnela rezoluciju protiv nezavisnosti „Kosova“ – „TO NISMO SMELI DA URADIMO“”

  1. svaka čast, dragom Bogu Hvala polako se narod budi i uviđa greške došlo vrijeme da istina pobeđuje. Lažna demokratija izlazi na površinu narodu se otvaraju oči i um . Dragi Bože Tebi Hvala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter