Izvor: Happy BSC
13.08.2021 u 09:52
0

LJUBAN KARAN I VELJKO ODALOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Otkriveni stravični detalji ZLOČINA NAD SRBIMA! Hoće li iko odgovarati?!

U jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“ gosti su bili Ljuban Karan – Potpukovnik Kontraobaveštajne službe u penziji i Veljko Odalović – Predsednik komisije vlade Republike Srbije za nestala lica.

-Instruktori koji su obučavali vođe na OVK, preneli su instrukcije da rade te stvari. Oni su vodili prljave ratove, i znaju kako treba ovladati prostorom gde niste dobro došli. Oni idu na zastraživanje naroda. Bio je problem i kako omasoviti OVK. Svi koji nisu pristali na oružanu pobunu. Oni koji to nisu hteli, postali su neprijatelji. Američka firma je naoružala I obučila tu vojsku, i sve je to uradila kao privatna firma. Masovno su ljudi odvođeni u logore. Primer je Seljimi Mustafa, on je organizovao i logor i zatvor i formaciju paravojnu, oni su znali da muče i ubijaju i da traže nekakva priznanja od civila. Malo se o tome zna, jer nikada nije do kraja istraženo. Za očekivati je da se Zapad zgrozi, ali to se nije desilo. Oni se osećaju kao saučesnici, i ako bi insistirali da zločinci budu osuđeni, onda bi došlo u pitanje sa kime su sarađivali, i zašto oni ne odgovaraju. Dokazi nisu uništavani samo na Kosovu, već i u Hagu, rekao je Ljuban Karan.

VAŽNO:

POŽAR U BLOKU 70 JOŠ TRAJE! Na mesto događaja stigao i ministar Vulin!

VREMENSKA PROGNOZA ZA PETAK, 13. AVGUST: Nastavlja se vreo letnji talas!

SRBIJA KUPUJE RUSKE HELIKOPTERE

-Ovo što ste rekli je suština. i za te logore svi sada znaju. Oni su planirali da osvoje Košare, i zato je tamo bio najkrvaviji sukob. Do 1997.godine imali smo relativno mirno stanje. Pokušavali smo da dođemo do rešenja i da Albance u to uključimo. Tada se dešava “šuma”. Do tog dana oni su bili teroristička banda, od tog dana oni su postali Oslobodilačka vojska. Počeli su sa kampanjama da su Srbi ti koji vrše zločine, da su Albanci žrtve. Stvaran je lažni scenario, i stvarana je takva klima. To se nastavilo. Dobili su podršku u svojim zemljama za to. Najveći zločin nad Srbima se desio 1999.godine, i ta oslobodilačka vojska je bila prisutna. 2001.god postoji document Umnikov, kada su radili pretragu Žute kuće. Tada su bile izjave 8 Albanaca koji su rekli gde su šta radili. Ja I albanskim porodicama govorim da zločinci, bez obzira na kojoj su strain, morju pred lice pravde. Davali su pare da njihovi sinovi ne idu u OVK. Mnogo velikim parama kupovali su mir, rekao je Odalović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter