Izvor:
30.01.2017 u 16:41
0

Mađarski ledolomci napreduju:  Probijen ledeni čep kod Dalja!

Dva mađarska ledolomca "Jektoro 6" i Jektoro 11" probila su ledeni čep kod Dalja i trenutno se održava probijeni koridor kako bi se omogućilo nesmetano proticanje leda, saopšteno je danas iz Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Ledolomac "Greben" trenutno deluje u Smederevu i nakon probijanja ledenih površina kod tog grada biće doneta odluka o njegovom daljem angažovanju, dok su dva dodatna mađarska ledolomca "Sečenji" i "Jektoro 7" probila ledeni čep koji je formiran od Surduka do Pupinovog mosta i trenutno probijaju koridor.

Putni pravci Pričević-Pecka i Krupanj-Gračanica neprohodni su zbog radova na mostu u Peckoj, odnosno na mostu preko reke Likodre u Mojkoviću.

Železnički saobraćaj na mreži pruga čiji je upravljač "Infrastruktura železnice Srbije" funkcioniše redovno, bez poremećaja i nema značajnih smetnji u funkcionisanju koje su uzrokovane nepovoljnim vremenskim uslovima.

Svi letovi sa Aerodroma Nikola Tesla Beograd realizovani su prema planiranom redu letenja, bez otkazivanja, a takođe, na aerodromu "Konstantin Veliki" u Nišu saobraćaj se odvija nesmetano.

Tanjug.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter