Izvor: NajŽena
19.09.2024 u 13:57
0

MAJKA ZATEKLA BEBU SA CRVENIM TRAGOVIMA PO LICU: Ono što je otkrila će vas raspametiti (VIDEO)

Šta vi kažete?

Jedno jutro kada je mama došla u sobu da vidi kako joj je beba spavala i ono što je ugledala ju je posebno iznenadilo. Kada je beba podigla glavu videla je samo crvene trakice na čelu.

Prvo ju je prizor jako iznenadio dok je u drugi mah odmah shatila šta se dešava. Zanimljivo je to da ju je ona upitala šta joj se desilo, a beba joj je pokazala kako je spavala.

Situacija je bila takva da je beba zapravo spavala na svojim šakama, odnosno na svojim prstima. Tako je uspela da se „nažulja“ i u prvi mah uplašila mamu, a zatim i nasmejala.

Reakcije na ovom klipu koji broji milione pregleda su preslatke: „Beba komunicira bolje od odraslih“, „Ovo je preslatko“,…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter