Izvor: Blic.rs
19.08.2022 u 12:40
0

MILOŠ VUČEVIĆ PRISUSTVOVAO CEREMONIJI: Snagama bezbednosti uručeni ključevi novih domova u Jugovićevu!

Pripadnicima snaga bezbednosti danas su uručeni ključevi stanova u Jugovićevu, a ceremoniji je prisustvovao gradonačelnik Novog Sada – Miloš Vučević zajedno je sa ministrom unutrašnjih poslova Aleksandrom Vulinom.

„MOGU DA NE VOLE SNS, ALI NEMAJU PRAVO DA RAZBIJAJU IMOVINU!“ Miloš Vučević u „Dobro jutro Srbijo“: „Zgubidani“ imaju vremena da provode dane i dane na protestima! Od čega oni žive?

– Čestitam uvaženim pripadnicima snaga bezbednosti na useljenju. Želim im dobrodošlicu u prelepo Jugovićevo, gde će imati jedan od najlepših ambijenata za život. Ponosan sam na to šta je država Srbija, zajedno sa Gradom Novim Sadom, uradila na ovoj lokaciji koja je nekada bila potpuno zapuštena, a danas je moderno naselje koje će se i dalje razvijati. Danas prisustvujemo završetku ove velike investicije, u delu grada u kojem je izgrađeno 1972 stana za pripadnike Vojske Srbije, Policije, Bezbednosno-informativne agencije, za ljude čiji su najbliži srodnici dali život za otadžbinu, za one koji su, plativši najvišu cenu, svakako zadužili otadžbinu. Ovi stanovi su jedan od načina da im se Srbija oduži. Verujem da nećemo stati na ovome, već da ćemo nastaviti da gradimo stanove za pripadnike službi bezbednosti u Novom Sadu, jer je zaista veliko interesovanje. Verujem da se time menja, ne samo stanje u društvu, već i odnos prema ljudima koji čuvaju građane Srbije, granice naše zemlje, staraju se o bezbednosti. Poboljšanjem njihovog položaja, ne samo da im se zahvaljujemo, nego ih i obavezujemo da rade još bolje u narednom periodu – rekao je gradonačelnik Vučević.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter