Izvor:
31.03.2019 u 13:00
0

MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE: Odgovorili na 90 odsto pitanja građana!

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture odgovorilo je na 90 odsto pitanja građana postavljenih preko novog sajta Vlade Srbije.

Od ukupno 162 pitanja koje su građani postavili, odgovoreno je na 146, dok se za ostala pitanja pribavljaju informacije.

Ministarstvo građevinarstva beleži najveći procenat odgovora na pitanja koje građani upućuju preko sajta Vlade od svih ministarstava, jer je odgovoreno na više 90 odsto upita.

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture takođe je u samom vrhu po broju poslatih pitanja, računajući sve resore u Vladi Srbije, a ukupno je stiglo više od 2.000 pitanja.

Novi sajt Vlade uveo je kontakt-formu preko koje građani mogu da upute pitanje, komentar, sugestiju ili ukažu na bilo koji problem koji je u nadležnosti Vlade, i da na njega očekuju odgovor u roku od 72 sata.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter