Izvor: Blic.rs
10.11.2020 u 15:26
0

NAGLI SKOK U JEDNOM GRADU: Beograd oborio crni rekord, dramatične BROJKE po gradovima

 Beograd je danas oborio sve rekorde po broju zaraženih za jedan dan – od nikad većeg broja pozitivnih slučajeva za 24 sata u celoj Srbiji – 2.823, polovina je iz prestonice – čak 1.423!

Beograd je inače već nedeljama označen kako najveći problem, a dešava se i ono na šta je struka upozoravala – da će doći i do „prelivanja“ iz prestonice širom Srbije.

Lekari iz kovid bolnica već danima apeluju da su im kapaciteti u prestonici gotovo popunjeni, svakim danom nova bolnica postaje kovid centar, a pacijenti pozitivni na koronu iz prestonice se upućuju na lečenje u Požarevac, Smederevo i Mladenovac.

OVO ĆE VAS ZANIMATI

SUTRA DUPLA DNEVNICA Evo koliko košta rad na sutrašnji državni praznik

ČITANJE TESTAMENTA MITROPOLITA AMFILOHIJA! U prisustvu vladike Joanikija!

SUTRA POČINJE RASPUST U ponedeljak ponovo u klupama, a onda kreće zimski odmor

Nagli skok u Nišu

Novi Sad je sada na drugom mestu po broju nozaražanih sa 155, juče je imao 139, sledi Niš sa 118 što je nagli skok u odnosu na jučerašanjih 76, a tricifreni brojku i dalje ima i Kragujevac – 106.

Od ostalih gradova u Srbiji, situacija je sledeća – Kraljevo 62, Valjevo 56, Pančevo 50m, Šabac 44, Zrenjanin 37, Čačak 37 i Vranje 32.

Ostali gradovi imaju manje od 30 novozaraženih za jedan dan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter