Izvor: Informer
29.08.2021 u 13:58
0

NAŠI SU MNOGO JAKI: Vozači Vojske Srbije osvojili su treće mesto i bronzanu medalju u finalnoj ekipnoj trci!

Ekipna trka specifična je po tome što se sva četiri terenska vozila kreću zajedno, u grupi i što sva vozila moraju završiti trku. Ukoliko tokom trke dođe do kvara na vozilu, od posada se očekuje da kvar otklone uz korišćenje individualnog kompleta alata. Staza za ekipnu trku je najsloženija i najduža, a naša ekipa je savladala oko 200 kilometara za nešto manje od četiri sata, pri čemu su na dva vozila uspešno otklonili kvarove. To im je donelo treće mesto, iza ekipa Rusije i Kine.

VAŽNO: 

IVICA DAČIĆ ZA „VIKEND JUTRO“: Opasna je namera stvaranje vojvođanske nacije,to je uvod u separatizam!

GORAN VESIĆ: Sada je već poznato kada će biti gotov Linijski park i šta će nam sve ponuditi!

KAD NAS OČEKUJE RAZVEDRAVANJE?

JEDNOMESEČNA BEBA IZ TUTINA OD KORONE DOBILA OBOSTRANU UPALU PLUĆA: Upućena je u KBC „Dragiša Mišović“!

Osvajanjem bronzane medalje u finalnoj ekipnoj trci, pripadnici Vojske Srbije završili su takmičenje u disciplini „Vojni reli“, održanoj u gradu Kizilu na krajnjem istoku Ruske Federacije. Prethodno je naša ekipa osvojila treće mesto u trci sa bojevim gađanjem, kao i srebrnu i bronzanu medalju u individualnim trkama u kategoriji neborbenih vozila 4×4 i 6×6 „Kamaz“ i „Ural“.

Za medalje u disciplini „Vojni reli“, osim ekipe Vojske Srbije, takmičile su se i ekipe oružanih snaga Izraela, Mongolije, Kine, Belorusije, Uzbekistana i Rusije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter