Izvor: Informer
24.04.2022 u 17:47
0

NE SLUTI NA DOBRO! Stigla je najnovija najava RHMZ! SPREMITE SE ZA PLJUSKOVE I GRMLJAVINU!

U naredna dva sata na severu i zapadu zemlje mestimično će biti kiša, a u Bačkoj i lokalni pljuskovi s grmljavinom, najnovija je najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

Kako dalje navode, na području Beograda lokalno je moguća slaba kiša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Sledeće nedelje moguć i grad

ODAKLE ZEC U PRIČI O USKRSU? OBIČAJ koji nije u vezi sa HRIŠĆANSTVOM!

Meteorolog Ivan Ristić kaže za informer da nas naredne nedelje očekuju nestabilno vreme, sa čestim pljuskovima, a moguć je i grad.

– U ponedeljak i utorak nas očekuje promenljivo, sunčano i nestabilno vreme, mestimično sa kišom i pljuskovima s grmljavinom. U sredu, 27.  aprila, popodne i uveče kiša, a biće uslova i za jake lokalne pljuskove ali i grada sa grmljavinom i jakim severnim vetrom, najpre u Vojvodini, a zatim i u drugim delovima Srbije – ističe Ristić.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter