Izvor: Alo
10.09.2024 u 13:29
0

NEPRIHVATLJIVO: Pas obojen sprejom šeta beogradskim ulicama

Iako možda nije imao nameru da šteti, rezultat je duboko tužan. Ovakvo postupanje sa životinjom nije samo neprihvatljivo već je i suštinski oblik mučenja

Neko ko očigledno nema šta da radi i veruje da je izuzetno duhovit, odlučio je da svoju destruktivnu kreativnu energiju usmeri na jadnog psa. Umesto da se posveti nečemu korisnom, odlučio je da psa ofarba u svim duginim bojama, koristeći kolor sprej. Da bi postigao još upečatljiviji izgled, dodao je i crne pruge, pretvarajući psa u neku vrstu „šarenog tigra“.

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Obilne padavine danas i tokom noći u Srbiji

Iako možda nije imao nameru da šteti, rezultat je duboko tužan. Ovakvo postupanje sa životinjom nije samo neprihvatljivo već je i suštinski oblik mučenja. Pas će biti primoran da se bori sa neprijatnošću boje koja se nanosi na njegovoj koži i koju će pokušavati da liže i skida. Ovo može izazvati ozbiljne probleme sa kožom i dodatne stresove za životinju.

 

Ovaj čin nije ni interesantan ni zabavan; zapravo, on je duboko nespretan i pokazuje potpuni nedostatak empatije i poštovanja prema životinjama. Prava zabava i kreativnost trebaju biti usmereni ka pozitivnim i konstruktivnim aktivnostima, a ne na štetu nevinih bića. Takvo ponašanje treba da bude osuđeno i shvaćeno kao ozbiljno pitanje koje zahteva pažnju i odgovornost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter