Izvor: objektiv
14.07.2021 u 12:56
0

NESAVESNI VOZAČI NAPUNILI DRŽAVNI BUDŽET: Saobraćajna policija povećala naplatu saobraćajnih kazni

Naplatom kazni za najteže prekršaje koje su činili, nesavesni vozači znatno su doprineli povećanju državnog budžeta, a u prvoj polovini godine prihod od kazni veći je za skoro šest miliona evra u odnosu na 2019, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

-Od 1. januara do 30. juna ove godine naplaćeno je više kazni za 5.996.378 evra u odnosu na 2019. godinu, rekao je Vulin na sastanku na kome su analizirani rezultati u prvoj polovini ove godine, kao i dalje unapređenje rada policije opšte nadležnosti i saobraćajne policije.

Vulin je istakao da su pripadnici saobraćajne policije svakodnevno na ulicama i sankcionišu vozače koji upravljaju automobilima pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, te su na taj način sprečili mnoge saobraćajne nezgode i sačuvali ljudske živote, saopštio je MUP.

Ministar je na sastanku istakao i značaj vraćanja pozornika na ulice i istakao da će 400 momaka i devojaka brinuti o bezbednosti građana.

-Svrha uvođenja pozornika je da život običnog čoveka postane bolji, lakši i bezbrižniji, a 400 momaka i devojaka pozornika pojačaće kvalitet našeg rada, ali pre svega bezbednost građana, rekao je Vulin.

Sastanku su prisustvovali direktor policije Vladimir Rebić i načelnici policijskih uprava, a Vulin je posebno pohvalio rad saobraćajne policije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter