Izvor: kurir.rs
26.08.2020 u 12:39
0

NESMOTRENO! KORONA PUTUJE NA DVA TOČKA: Zbog bajkerskog skupa, virus se širi u 6 država SAD

Više od 70 slučajeva koronavirusa dijagnostikovanih u sedam država širom Zapada i Srednjeg Zapada povezano je sa skupom motociklista Sterdžis, koji je privukao više od 460.000 vozila tokom desetodnevnog perioda ranije ovog meseca, a bar jedan državni zdravstveni zvaničnik očekuje da je ovo samo početak slučajeva povezanih sa događajem.

Ministarstvo zdravlja Južne Dakote saopštilo je u ponedeljak da je četrdesetak ljudi do sada pozitivno testiralo Covid-19 nakon što je prisustvovalo mitingu, uključujući tri vanserijska stanovnika.

Tri slučaja koje je Ministarstvo zdravlja prijavio u ponedeljak su stanovnici Severne Dakote, Vašingtona i Minesote.

UDARNE VESTI IZ HRONIKE

UŽAS! Milorad (64) vodio devojčicu (9) na Popovu plažu i pipkao je po telu, posle kupanja odveo je u šumarak?

OD SEPTEMBRA STIŽU NOVE OLAKŠICE: Zašto je sada lakše kupiti stan?

TRAGEDIJA KAKVA SE NE PAMTI: Sekirom ubila majku!

SUROVI TINEJDŽERSKI OBRAČUN: Poznanika (17) IZBOLI i ostavili da ISKRVARI do smrti

Izgleda da je sedam potvrđenih koronavirusnih infekcija prijavljenih u Vakomigu povezano sa skupom.

Zdravstveni zvaničnici Minesote saopštili su u petak da je 15 potvrđenih slučajeva povezano sa mitingom protiv Sterdžisa, a CNN je u ponedeljak po podne objavio da je taj broj narastao na 27.

„Nažalost, mislim da je ovo tek početak slučajeva koje ćemo videti od Sterdžisa“, rekao je Kris Eresman, direktor zaraznih bolesti u Ministarstvu zdravlja Minesote.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter