Izvor: Kurir
06.06.2024 u 10:33
0

NESREĆA U VRANJU: Na trudnicu pao zvučnik dok je sedela u kafiću!

Trudnica C. V. iz Vranja lakše je povređena kada je na nju usled nevremena pao zvučnik iz jednog restorana, dok je sedela u bašti susednog kafića.

Trudnica je zbrinuta na u ZC Vranje, a posle pregleda puštena na kućno lečenje.

UHAPŠEN NAPADAČ IZ BRČKOG: Nakon fizičkog konflikta pucao na automobil u kojem se nalazio policajac

Informaciju je potvrdilo i Osnovno javno tužilaštvo u Vranju.

– Za vreme ulaska maturanata OŠ “Radoje Domanović” u svečanu salu restorana „Eterno“ u Vranju, usled nevremena pao je zvučnik koji se nalazio u blizini prozora iznad kafića u kom je sedela oštećena C. V. Ona je tom prilikom zadobila lake telesne povrede.

Inače, zvučnik je u vlasništvu benda koji je trebalo da nastupa na proslavi – kažu iz OJT. Naloženo je da se prikupe potrebna obaveštenja i nakon toga obavi naknadna konsultacija sa tužilaštvom.

U Vranju je u sredu popodne duvao jak vetar, olujnih razmera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter