Izvor:
22.06.2024 u 17:52
0

NEVREME HARA SRBIJOM: Snažna oluja pogodila Mačvanski okrug pao grad u Krupnju, sve se zabelelo INTERAKTIVNA MAPA

Snažno nevreme pogodilo je danas Krupanj, a olujna ćelija donela je u ove predele i grad.

Grmljavinska oluja donela je snažan grad u Krupanj, a kako se vidi na snimcima objavljenim na društvenim mrežama, ovo područje potpuno se zabelelo.

Snažna olujna ćelija kod Zvornika i Krupnja premešta se ka unutrašnjosti Mačvanskog okruga uslovlјavajući jak plјusak, grmlјavinu, grad i potencijalno jak ili olujni vetar.

Kako je ranije najavio RHMZ, sledi nastavak jakih plјuskova sa grmlјavinom, gradom i potencijalno jakim i olujnim vetrom u delovima Podrinja i Mačvanskog okruga (naročito na potezu Mali Zvornik – Krupanj).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Najveća verovatnoća za nepogode je u Vojvodini i zapadnoj Srbiji, a sutra se zona povećanog rizika proširuje i na ostale regione u zemlјi. U ponedelјak će verovatnoća za nepogode kratkotrajno opasti, osim na jugu Srbije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter