Izvor: ALO
14.06.2024 u 07:18
0

NEVREME RAZNELO SRBIJU: Uskoro prestaju padavine i nastaje preokret!

U Srbiji je juče bilo nestabilno vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, pala je velika količina kiše za kratko vreme, grad i jak olujni vetar u zoni najintenzivnijih pljuskova

U Srbiji će u petak, 14. juna biti umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, a posle podne očekuje se prestanak padavina, saopštio je RHMZ.

Duvaće slab i umeren vetar, na istoku Srbije povremeno jak, severozapadni, uveče u slabljenju, dok će se temperature kretati u rasponu od 10 do 27 stepeni.

U Beogradu će biti pretežno sunčano uz slab do umeren razvoj dnevne oblačnosti, a temperatura će biti oko 25 stepeni.

KAO SNEG U SRED JUNA: Neverovatan prizor u Gornjem Milanovcu (VIDEO)

Vreme narednih dana

Subota

Ujutro sveže, a tokom dana pretežno sunčano i malo toplije. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 8 do 16 °S, a najviša od 27 do 30°S. U toku noći na severu Vojvodine moguć pljusak i grmljavina.

Nedelja

Pretežno sunčano i još malo toplije. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 11 do 19 °S, a najviša od 29 do 32°S. U toku noći umereno naoblačenje.

Ponedeljak

Na severu Srbije i u Negotinskoj Krajini pretežno sunčano i toplo, a u ostalim krajevima promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vetar slab, promenljiv. Najniža temperatura od 13 do 20 °S, a najviša od 29 do 32 °S.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter