Izvor: k1
03.06.2024 u 18:34
0

NEVREME SE SRUČILO NA BAČKU PALANKU: Nestalo struje, olujna MASA DONELA GRAD! (VIDEO)

Kako je ranije najavljeno, jaka oluja uočena na severoistokom Bosne premestila se na Vojvodinu i kreće se dalje prema Rumuniji.

Sudeći po snimcima objavljenim na mrežama, jaki pljuskovi i grad paralisali su, pored Bačke Palanke i Futog, a sve je izvesnije da će pogoditi i Novi Sad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Kako javljaju stanovnici Bačke Palanke, pojedina domaćinstva su ostala bez struje.

Na jugozapadu i zapadu Srbije, na liniji: Loznica-Valjevo-Čačak-Kraljevo-Kopaonik se formirala suva linija koja razdvaja suvu vazdušnu masu na jugozapadu i vlažnu u centralnoj Srbiji.

Prethodno se oglasio i RHMZ i saopštio da se na području istočne Srbije očekuje lokalna pojava pljuskova sa grmljavinom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter