Izvor: ALO
15.06.2024 u 12:59
0

NOVA NOVČANA PODRŠKA 30.000 DO 35.000 DINARA MESEČNO: Važne informacije za ovu grupu!

Ministarstvo je raspisalo novi konkurs za finansijsku podršku u iznosu od 30.000 do 35.000 dinara mesečno. Rok za prijavljivanje je do 30. septembra

Ministarstvo odbrane raspisalo je konkurs za dodelu 43 učeničke stipendije za školsku 2024/25. godinu, a mogućnost da se prijave na konkurs imaju dečaci i devojčice koji se školuju na trećoj ili četvrtoj godini srednjih medicinskih škola, čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili lokalna samouprava.

 

TOPLOTNI UDARI NA SNAZI: Ovi dani doneće temperature i do 37 stepeni!

Mogućnost da obezbede finansijsku podršku u iznosu od 30.000 do 35.000 dinara mesečno, tokom stipendiranja, imaju učenici srednjih škola koji stalno (za svaku školsku godinu posebno) postižu najmanje vrlo dobar uspeh u učenju i odličan uspeh u vladanju, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

Uprava za vojno zdravstvo Ministarstva odbrane nudi stipendije za treću i četvrtu godinu medicinskih škola, obrazovnih profila medicinski tehničar – opšti smer, laboratorijski tehničar, farmaceutski tehničar i zdravstveni negovatelj.
Posle završetka srednje škole, stipendisti će biti primljeni u radni odnos u svojstvu civilnog lica u Beogradu, s tim što će učenici koji su pohađali četvorogodišnje školovanje pre stupanja u radni odnos obaviti pripravnički staž i polagati državni stručni ispit.

Rok za prijavljivanje na konkurs je do 30. septembra ove godine.

Detalji uslova konkursa dostupni su na ovom linku, prenosi Tanjug.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter