Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 21:51
0

Novi protest u Gračanici zbog hapšenja sedmorice mladića

U Gračanici je, peto veče zaredom, održan miran protest ispred policijske stanice, u kojem su učestvovali drugovi, roditelji i rodbina mladića koji su uhapšeni zbog tuče u Lapljem Selu.

Okupljeni su zahtevali njihovo oslobađanje, ukidanje pritvora od mesec dana i mogućnost da se brane sa slobode.

NAJVAŽNIJE

EKSLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Ovako je bilo patrijarhu Porfiriju i Dodiku u Jasenovcu!

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

KORONA PO GRADOVIMA: Ovo si nova žarišta pored Beograda!

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

Roditelji su još jednom ukazali na potrebu izbegavanja političkih konotacija, nakon tuče dve grupe mladića, piše Kosovo onlajn.

-Nadam se da će naš apel da utiče na sve institucije, da se deca oslobode, dođu kući i da se nakon toga ustanovi ko je kriv. Ne očekujemo da se sutra oslobode -rekao je Siniša Živković, roditelj jednog od pritvorenih mladića.

NE PROPUSTITE: 

DODIK: Otkrivanje istine o Jasenovcu svakodnevni i trajan zadatak

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Dodao je da su oni tog dana kada su privedeni očekivali da budu oslobođeni nakon 48 sati, da su razočarani zbog rešenja da budu pritvoreni na 30 dana, pa zato ne očekuju ništa ni sutra, ali se nadaju i imaju veliku želju da deca budu oslobođena.

Okupljeni su sa večerašnjeg protesta poručili da će se mirni protesti nastaviti sve dok uhapšeni ne budu oslobođeni i pruži im se mogućnost odbrane sa slobode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter