Izvor: kurir.rs
28.07.2020 u 12:10
0

NOVOSAĐANIN NEGATIVAN I POZITIVAN NA KORONU U ISTO VREME: Nesvakidašnju situaciju PODELIO sa SVETOM!

Novosađanin na portalu e-zdravlje negativan, a u SMS poruci IZJJ pozitivan na korona virus!

Novosađanin Darko A. našao se u neobičnoj, ali opasnoj situaciji – na portalu e-zdravlje dobio je negativan, a u Institutu za javno zdravlje Vojvodine pozitivan nalaz na virus korona, nakon čega je saznao da je na portalu objavljena verzija u kojoj je načinjena greška!

Darko je prve simptome osetio 30. juna, kad je otišao u kovid ambulantu i kad su mu urađene analize. Serološki test je bio negativan, ali mu je doktor rekao da ostane u izolaciji i prati stanje. Ostavio je decu kod rodbine i sa trudnom suprugom ostao kod kuće, u razdvojenim sobama i uz, kako kaže, poštovanje svih mogućih mera opreza.

PROČITAJTE JOŠ…

MARIĆ STAVIO TAČKU! Poslednja „Ćirilica“ donela mnoga saznanja …

DR ŠEKLER OTKRIO: MI smo izučavali genom KORONA VIRUSA, evo šta smo SAZNALI!

OVO JE POENTA MERA: Šta ako imate MILION bolesnih za NEDELJU dana u SRBIJI?

JEZIVO U GORNJEM MILANOVCU: Žena skočila sa mosta! U kritičnom stanju prevezena u Kragujevac

POGLEDAJTE ŠTA SU T-ĆELIJE: Među nama su ljudi specijalnih karakteristika, imuni na korona virus, a ovo su njihove odlike

Kad mu je početkom jula, kako prenosi portal 021.rs, nestalo čulo mirisa, a i njegova supruga razvila blage simptome, javlja se u kovid ambulantu, biva prebačen na bolničko lečenje, dobija pozitivan PCR test i ostaje u ustanovi.

– Uspeli smo da izdejstvujemo supruga i ja da se ne viđamo, budući da se ona u tom trenutku porađala i rodila zdravu bebu, bez ikakvih problema. Beba je, naravno, kod rođaka. Kad se ona vratila iz porodilišta, ostali smo još neko vreme u izolaciji i to je psihološki bilo jako teško. Zvali su nas iz Instituta i rekli da je vreme da se testiramo – supruga je dobila negativan test, o čemu su je obavestili i SMS porukom iz Instituta – priča Darko.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter