Izvor: tanjug
07.06.2022 u 09:55
0

OBELEŽEN JUBILEJ SRPSKE POŠTE: Otvorena još jedna poslovnica u Novom Sadu

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i v.d. direktor JP „Pošte Srbije“ Zoran Ðorđević, danas su svečano otvorili novu poslovnicu Pošte u Novom Sadu, koja se nalazi na Bulevaru oslobođenja broj 88.

Ceremonija otvaranja je upriličena simbolično na Dan „Pošte Srbije“ 7. jun, a taj datum Pošta Srbije obeležava kao dan kada je pre 182 godine uspostavljen javni poštanski saobraćaj u Srbiji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAPALILA SE POŠTA U NIŠU! Plamen padao na ulicu pored parkiranih vozila (VIDEO)

– Pošta je znatno približila sve usluge koje pruža građanima i pravnim licima. Na poziv direktora Ðorđevića, zajedno otvaramo ovu modernu ekspozituru pošte u gradu, čime sibolično obeležavamo i veliki jubilej, a to je 182 godine od kako se računa da funkcioniše sistem pošte u našoj zemlji. Pošta je uvek bila i biće jedan od simbola države i čestitam svim zaposlenima u ovoj renomiranoj državnoj instituciji veliki jubilej, skoro dva veka postojanja – rekao je Vučević.

Otvaranjem prve pošte u Beogradu 7.juna 1840. godine počeo je javni poštanski saobraćaj u Srbiji. Prema dostupnim istorijskim podacima, međutim, prva poštanska služba na teritoriji današnje Srbije, ustanovljena je još tokom Prvog srpskog ustanka.

Dan „Pošte Srbije“ obeležavamo kako dolikuje najvećoj poslovno-logističkoj mreži u državi, širenjem mreže savremenih pošta svuda gde postoje zahtevi i potrebe korisnika. Ovom prilikom najavio bih i novi projekat „Pošta budućnosti” i prvu poštu iz tog lanca koju, takođe, planiramo u Novom Sadu, koji je danas centar razvoja visokih tehnologija i grad budućnosti, rekao je Ðorđević.

Pošta 21109 od danas pruža usluge uplate i isplate, kao i prijema pošiljaka, u celodnevnom radnom vremenu – radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 14 časova.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter