Izvor: Alo
15.10.2024 u 07:12
0

OČEKUJE NAS DOSTA OBLAKA I KIŠE: Mrznućemo se vrlo brzo

Meteorolog amater Ivan Ristić juče je na Fejsbuku najavio kakvo je vreme pred nama

Kako je Ristić napisao, još danas će najviša temperatura biti oko ili malo preko 20 stepeni. 

MLEKOPITATELJNICA IZ HILANDARA STIGLA U BEOGRAD: Stigla u Hram pokrova presvete Bogorodice na Zvezdari

– Zatim usled prodora hladnog vazduha u Vlašku niziju i razvoja apeninskog ciklona i jačanja istočnoevropskog anticiklona od četvrtka pa do kraja nedelje duvaće hladna KOŠAVA, obucite se toplo, iako će biti oko 15C subjektivni osećaj će biti da je mnogo niža temperatura.

– Krajem nedelje biće i dosta oblaka, a kiša se očekuje povremeno na jugu i jugozapadu, mada se ne može isključiti slaba kiša i u ostalim delovima Srbije – napisao je on.

Podsetimo, Ristić je juče za Blic rekao da će drugu polovinu sledeće nedelje obeležiti hladna – anticiklonalna košava u Podunavlju i Pomoravlju.

–  Od četvrtka, petka očekuje se tri dana olujnog vetra, u Vršcu će dostizati najverovatnije i 100 km/h, u drugim košavskim područjima manje, ali će biti jak – kaže Ristić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter