Izvor: blic
06.02.2021 u 10:04
0

Od ponedeljka Dom zdravlja u Valjevu u normalnom režimu

Zbog znatno manjeg broja pregleda, koji se poslednje dve sedmice kreću između 200 i 300 dnevno, uprava valjevskog Doma zdravlja donela je odluku da od ponedeljka KOVID ambulanta ponovo bude u Novom naselju, a centralna zgrada Doma zdravlja bude na raspolaganju svim ostalim pacijentima.

Kako je saopšteno, građani sa respiratornim infekcijama sumnjivim na korona virus pregledaće se u glavnoj zgradi Domu zdravlja u Železničkoj ulici i ovog vikenda, do nedelje uveče do 19 časova.

NE PROPUSTITE: 

MARKO ĐURIĆ: Srbija i SAD nastavljaju da grade dobre odnose!

VELIKA BORBA POČINJE: Košarkašice Srbije protiv Litvanije za Evropsko prvenstvo

SVI ZAVIDE SRBIJI: Evropski mediji hvale Srbiju i program vakcinacije!

LAVROV POKAZAO EU GDE JOJ JE MESTO: Rusija uzvraća udarac!

– Od ponedeljka od 7 časova, međutim, KOVID ambulanta biće u objektu Doma zdravlja u Novom naselju. Kao i pre, tu će postojati jedna pedijatrijska ordinacija za decu i školsku omladinu – saopšteno je iz Doma zdravlja.

Kako je najavljeno, u nedelju uveče obaviće se dezinfekcija svih prostorija Doma zdravlja, tako da će od ponedeljka od 7 sati pacijenti moći da dolaze na redovne preglede u centralnu zgradu ustanove primarne zdravstvne zaštite. Pregledi odraslog stanovništva kod lekara opšte medicine i medicine rada su na drugom spratu, laboratorija je na prvom spratu, dok će dečje i školsko odeljenje biti u svom prostoru.

Sistematski pregledi dece za upis u prvi razred kod pedijatra, koji takođe počinju u ponedeljak, sprovešće se u Dečjem dispanzeru Doma zdravlja, a ne u ambulanti Peti puk, kako je bilo predviđeno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter