Izvor:
28.04.2018 u 01:22
0

Odbor: Tramp nije bio u dosluhu sa Rusima!

Američki Odbor za obaveštajne poslove Predstavničkog doma utvrdio je da nema dokaza da je bilo dosluha između kampanje američkog predsednika Donalda Trampa i Kremlja 2016. godine, saopšteno je danas u tom Odboru.

Demokrate, međutim, nisu zadovoljne tim zaključkom Odbora, prenela je agencija Rojters.

"Tokom istrage, republikanci u Odboru su se opredelili da ne istražuju baš ozbiljno – niti čak da vide kada je to očigledno – dokaze o dosluhu", rekao je predstavnik demokrata Adam Šif.

Rusija je negirala optužbe američkih obaveštajnih agencija da se mešala u američke izbore, a Tramp je, takođe, odbacio da je bilo ikakvog dosluha s Rusima tokom njegove kampanje.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Istrage specijalnog američkog tužioca Roberta Mulera i drugih odbora američkog Kongresa još uvek su u toku.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter