Izvor: Tanjug, Svetogorapres
02.09.2021 u 12:00
0

OGLASILA SE MITROPOLIJA: Doček patrijarha u Podgorici i ustolicenje na Cetinju

Mitropolija crnogorsko-primorska organizovaće 4. septembra doček patrijarha SPC Porfirija u Sabornom hramu Hristovog vaskrsenja u Podgorici i 5. septembra ustoličenje mitropolita Joanikija u Cetinjskom manastiru.

Kako je navedeno u obaveštanju, povodom ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija Mitropolija će organizovati dvodnevni događaj, 4. i 5. septembra, u Podgorici i na Cetinju.

PROČITAJTE JOŠ: MPC najavila DOČEK PATRIJARHA SRPSKOG u Podgorici u Hramu Hristovog Vaskrsenja

U subotu će na platou ispred Sabornog hrama Hristovog vaskrsenja u Podgorici biti od 18 časova organizovan doček poglavara SPC Porfirija.

Uslediće večernja služba, nakon koje je planirano obraćanje patrijarha Porfirija i mitropolita Joanikija, a zatim će biti organizovan kulturno-umetnički program.

PROČITAJTE JOŠ: Patrijarh srpski Porfirije čestitao prvacima polazak u školu

U nedelju će u Cetinjskom manastiru u 8.00 početi Sveta arhijerejska liturgija sa činom ustoličenja, koju će služiti patrijarh srpski Porfirije sa arhijerijerima naše i ostalih pomesnih crkava.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter