Izvor: Happy BSC
27.10.2021 u 09:31
0

OGLASIO SE LONČAR POVODOM NAPADA U HITNOJ POMOĆI! Fizičke napade na medicinsko osoblje NEĆEMO TOLERISATI!

Povodom napada na ekipu Hitne pomoći, koji se dogodio jutros oko 5h, ministar zdravlja u Vladi Republike Srbije dr Zlatibor Lončar je najoštrije osudio ovaj incident i poručio da će država preduzeti sve da se svaki sličan slučaj maksimalno sankcioniše, kako do njih više ne bi dolazilo.

– Krajnje je vreme da se odlučimo da li hoćemo da nas leče profesionalci, lekari ili da verujemo društvenim mrežama i lažima koje se plasiraju! Zašto neko zove hitnu pomoć, ako ne veruje u tu medicinu? Naši medicinski timovi rade 24h, obučeni su i spremni da pomognu svakome ko ih pozove, ali fizičke napade, a posebno oružane onih koji misle da su pametniji od svih drugih, nećemo tolerisati – istakao je ministar Lončar.

Podsetimo, jutros oko 5 ujutro dogodio se incident u Ulici Despota Stefana kada je pacijent napao medicinskog tehničara Hitne pomoći. Pacijent je sve vreme kašljao i kada mu je tehničar rekao da mora da stavi masku, izvadio je nož i nasrnuo je na njega. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter