Izvor:
06.08.2016 u 21:39
0

OTVARANJE IGARA NIJE PROTEKLO MIRNO: Kod Marakane u Riju UPUCAN MUŠKARAC!

U blizini stadiona "Marakana" u Rio de Žaneiru iz vatrenog oružja ubijen je nepoznati muškarac nakon svečanog otvaranja Olimpijskih igara, tvrde očevici, javlja danas AP.

Fotoreporteri američke agencije su izvestili da su čuli više pucnjeva iz pištolja, zbog čega su volonteri i drugi ljudi, koji su izlazili sa stadiona po završetku ceremonije, morali da potraže zaklon iza automobila.

Naoružani napadač je viđen kako trčeći beži sa lica mesta i odlazi automobilom koji je bio parkiran u blizini univerzitetskog parkinga.

Na mesto napada su ubrzo stigle policija i Hitna pomoć, koja je pokušala da zbrine upucanog muškarca, navodi američka agencija.

Tanjug
Foto: Twitter/SkySports

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter