Izvor: Alo
17.06.2024 u 10:14
1

OVAKO SE SPROVODI VAKCINACIJA LISICA U SRBIJI: Ministarstvo se odmah oglasilo!

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede počelo je, uz podršku Evropske unije, prolećnu kampanju oralne vakcinacije lisica i drugih divljih mesojeda protiv besnila.

Kako se navodi u saopštenju Uprave za veterinu, vakcinacija će se sprovoditi izbacivanjem vakcina u obliku oralnih mamaka iz aviona na području cele zemlje, osim u naseljenim mestima, kao i na vodenim površinama i velikim saobraćajnicama, prema usvojenom planu vakcinacije, a u zavisnosti od vremenskih uslova.

JAKO NEVREME POGODILO ZLATIBOR: Tukao grad, udarao po AUTOMOBILIMA!

Dodaje se da je tokom sprovođenja prolećne kampanje oralne vakcinacije koja je počela 14. juna, planirano da se distribuira 1.364.700 mamaka na teritoriji cele zemlje i to 18 mamaka po kvadratnom kilometru u 23 okruga i 20 mamaka po kvadratnom kilometru Mačvanskom i Kolubarskom okrugu.

U saopštenju se naglašava da je u cilju što bolje informisanosti javnosti o aktivnostima koje se odnose na vakcinaciju, ali i o načinu ponašanja stanovništva ukoliko dođe u kontakt sa mamkom/vakcinom, obezbeđen besplatan info telefon 0800-222-232, preko koga građani i zainteresovana lica mogu da dobiju informaciju o vakcini i o programu vakcinacije.

Uprava za veterinu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede ističe i da je obezbedila mrežu za stručnu podršku i pružanje informacija u toku sprovođenja kampanje kroz naučne i specijalističke veterinarske institute i veterinarsku inspekciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “OVAKO SE SPROVODI VAKCINACIJA LISICA U SRBIJI: Ministarstvo se odmah oglasilo!”

  1. Moje ime je TEREZA i imam svjedočanstvo o tome kako sam doživjela ponudu kredita od 35.000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što sam naišao na gospodina Harryja Bryana, izvršnog direktora SMART LOAN FUNDS, oni imaju sjedište u Americi, a također rade u svim europskim zemljama. Savjetovao me kolega i savjetovat ću svima koji trebaju zajam da koriste njihove usluge kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte (smartloanfunds@gmail.com).Brzo kontaktirajte danas i dobijte svoj zajam od njih na stopa od 3%. Obećaj da ćeš reći ljudima i podijeliti s njim njegov dobar rad nakon što dobiješ zajam.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter