Izvor: Kurir.rs
22.08.2020 u 07:54
0

PAKLENI VIKEND: Danas 33 stepena, a evo kada nam stižu nove padavine i zahlađenje

U Srbiji će danas biti sunčano i toplo vreme, sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 33 stepena.

Ujutru se po kotlinama i dolinama na zapadu i jugu Srbije očekuje kratkotrajna magla. Duvaće slab vetar, promenljivog pravca. Jutarnja temperatura kretaće se od 13 do 19, a najviša dnevna od 30 do 33 stepena.

Biometeorološka situacija pogodovaće hroničnim bolesnicima, ali se dodatna pažnja ipak savetuje osobama sa srčanim tegobama. Glavobolјa i nesanica su očekivane meteoropatske reakcije. Preporučuje se izbegavanje većih fizičkih napora i dodatna zaštita od UV zračenja u najtoplijem delu dana.

OVO MORATE ZNATI

PREŽIVELA PAKAO! Porodica iz BiH brutalno PRETUKLA ćerku zbog veze sa Srbinom, tinejdžerki OBRIJALI GLAVU i slomili REBRO?!

NAJGORE DO SADA: Pojas Gaze GORI, ispaljeno 12 raketa!

SUDAR VOZA I AUTOMOBILA KOD LOZNICE: Povređena žena

POTRESNI DETALJI: Poznata muzičarka RASKOMADALA sina (4)?! Neutešni otac objavio SNIMAK! (FOTO, VIDEO)

PRVI PUT U ISTORIJI: Žene na čelu grada

U nedelju će biti pretežno sunčano i toplo, posle podne na jugozapadu uz dnevni razvoj oblačnosti ponegde sa kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Uveče i u toku noći na severu i zapadu Srbije, a u ponedeljak i u ostalim krajevima naoblačenje i osveženje mestimično sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U utorak promenljivo oblačno sa četom pojavom kiše i pljuskova sa grmljavinom. Od srede do subote pretežno sunčano i postepeno toplije. U subotu novo naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter