Izvor: Novosti
29.10.2021 u 08:44
0

PAVLOVIĆEVA MAST I TESLINO ORUŽJE BUDUĆNOSTI NE LEČE KORONU! Dr Janković „očitao“ lekciju antivakserima

Protivnici vakcina i mera za suzbijanje korona virusa prethodnih dana organizovali su proteste, dolazili ispred zgrada članova kriznog štaba i vređali ih, a u sredu je jedan pacijent čak napao nožem ekipu hitne pomoć samo zato što su ga zamolili da stavi masku.

PROČITAJTE JOŠ: KORONA IM POKOSILA RODITELJE, BAKU I PRABAKU: Za mesec dana preminula četiri člana porodice Milošević iz Zemuna

Prof. dr Radmilo Janković, anesteziolog i zamenik direktora UKC Niš kaže da je „polarizacija atmosfere u društvu posledica, pre svega, krajnje neodgovornog ponašanja pojedinaca, medicinskih profesionalaca, koji su ne vodeći računa o magnitudi društvene krize, sa krajnje nejasnim motivima, doprli do velikog broja zbunjenih i zaplašenih ljudi, zatečenih krizom koja je pogodila čitavu planetu“.

PROČITAJTE JOŠ: ŠEKLER ZAGRMEO NA ANTIVAKSERE: Pitaš stomatologa i alergologa da li da se vakcinišeš? Pa, da li si ti normalan!

– Njihova odgovornost je ogromna. Nažalost, rezultat takvog „koketiranja“ i „zavođenja“ bilo je uvećanje ljudske nesreće. Račun za takvu neodgovornost će se kad tad ispostaviti. Potpuno su bili svesni da Pavlovićeva mast, ivermektin, stostruko veće doze vitamina D, Teslino oružje budućnosti i putovanje kroz vreme niti mogu sprečiti niti lečiti kovid 19. Rezultat je, nažalost, surov – zaključuje dr Janković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter