Izvor: KURIR
25.12.2020 u 08:19
0

POČELA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Čeka se odluka o merama za praznike

Sednica Kriznog štaba počela je nešto posle 8 sati u Palati Srbija, a biće analizirana aktuelna epidemiološka situacija i sagledani efekti mera koje su od ponedeljka na snazi.

Na poslednjoj sednici Kriznog štaba, koja je održana u ponedeljak 21. decembra, doneta je odluka da se radno vreme svih lokala produži sa 17 sati na 20 časova.

SAZNAJTE JOŠ

SUDAR KOD KRUŠEVCA: Dve osobe POGINULE, saobraćaj OBUSTAVLJEN!

ODLAZI: Bivši trener Partizana OTPUŠTEN IZ KLUBA

OVO NIKADA NISTE VIDELI: Pogledajte kako je crnogorska mafija upakovala pola miliona evra! (VIDEO)

PRIMOPREDAJA VLASTI U BANJALUCI: Stanivuković seda u fotelju gradonačelnika, ZAPRETIO PRIJAVAMA

Članovi medicinskog dela Kriznog štaba tada su bili protiv popuštanja mera, ali da je saslušana argumentacija i Privredne komore Srbije i Grada Beograda i da je na kraju prihvaćen predlog o produženju radnog vremena.

Krizni štab bi, kako je najavljeno, danas trebalo da razmatra i eventualne mere za novogodišnje praznike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter