Izvor:
05.07.2017 u 13:51
0

PORODIČNI PRIJATELJ ISKASAPIO TRUDNICU: Da bi spasila bebu, pravila se mrtva! (FOTO)

Rejčel Pul iz Teksasa je nasilnički iskasapio porodični prijatelj Korej Mos zbog novca, piše "San".

Njen muž Džastin koji je u tom trenutku bio u vojsci, miljama daleko, bio je užasnut kada je čuo jauke svoje supruge dok se borila i molila napadača da ne povredi njenu bebu.

U momentu napada su pričali putem aplikacije za čet na jednoj od društvenih mreža.

U nadi da će je suprug čuti, izgovorila je ime napadača, a potom se pravila da je mrtva.

Desna strana joj je bila potpuno paralizovana, ali je uspela da pronađe telefon i pozove policiju koja je stigla za nekoliko minuta.

Rejčel je prevezena u bolnicu na hitnu operaciju, a njen suprug je doletio iz Katara baš u trenutku kada im se rodilo dete.

Srećom, beba u stravičnom napadu nije zadobila povrede.

Mos je uhapšen u septembru 2014. godine, izjasnio se krivim za pljačku sa namerom, te je dobio 30 godina zatvora, ali nakon 15 godina odslužene kazne moći će da podnese zahtev za uslovnu kaznu.

Izvor: Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter