Izvor: Happy BSC
10.08.2021 u 11:18
0

POSLANIK BUNDESTAGA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Kosovo je Srbija – istina je na vašoj strani

Poslanik Levice u nemačkom Bundestagu dr Aleksandar Noj gostovao je u jutarnjem programu „Dobro jutro Srbijo“.

– Kada idemo unazad do I svetskog rata, a i pre toga sa osnivanjem države Srbije, kao jedan protiv model K und K monarhiji, pošto su Srbi uvek u očima Austrijanaca i Nemaca bio narod koji je sklon bunama i pobunama i koji nisu akceptirali prisustvo Austrije i Nemačke, njihovu moć prema Balkanu, a imaju i kulturnu i istorijsku bliskost prema Rusiji, pa se vide kao neka vrsta geopolitičkog protivnika. To donekle objašnajva zašto postoje ta jaka predubeđenja prema Srbiji. Protivnici se u Nemačkoj ili u zapadnoj politici rado demonizuju, pre svega političko vođstvo, a u pogledu Srbije i narod. Mi smo nalazili naslove u nemačkim novinama – Srbi ubice, Srbi zločinci… Kritika nikad nije pogađale Hrvate, muslimane ili Albance sa KiM. Sam razum čoveku zabranjuje jednu takvu percepciju – rekao je dr Aleksandar Noj.

VAŽNO:

SRBIJA NEZAUSTAVLJIVO IDE NAPRED! SINIŠA MALI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Građanima ukupno 8 MILIJARDI EVRA – evo kada stižu naredne pomoći od države!

Kancelarija za KiM: Nasilnici samo „svoj jezik“ razumeju, ne prestaju incidenti u kojima su žrtve Srbi

VUČIĆ danas na prijemu sa osvajačima medalja na Olimpijadi

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Jezive vrućine u nekim delovima Srbije – evo gde će biti najvrelije!

Aleksandar Noj na pitanje voditelja Milomira Marića zašto su Srbi u očima Nemačke uvek zločinci, a nikad žrtve, kaže da je to jedan fenomen koji postoji od ranije. On kaže da Nemačka posmatra jugoističnu Evropu kao neku pozadinu, ispod visine pogleda.

– Ustav govori u korist Srbije. Međunarodno pravo govori u korist Srbije. Istorija govori u korist Srbije, ali moć i nasilje govori za Zapad. To je politika Zapada trenutno. Na silu se menjaju granice, razbijaju se države i stvaraju se nove države manjeg formata. Iz Jugoslavije je stvoreno 7 malih država – rekao je nemački političar.

Aleksandar Noj kaže da u EU nema raspoloženja za proširenje.

On je rekao da je Severna Makedonija promenila ime i poklonila svoj identitet da bi bila primljena u EU. One zemlje koje su nekad bile deo Jugoslavije, pa postale nezavisne, a sada su je predale EU.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter