Izvor: happybsc
31.05.2024 u 15:46
1

POSLE RUČKA NA HAPPY TV: Sudbine koje ni mašta scenarista ne bi mogla da napiše

Emisija koja godinama unazad čini vašu svakodnevicu. Teške, bolne teme i ispovesti koje paraju srca milionskog auditorijuma, ali i srećne trenutke, delimo samo sa vama

Bolesti zavisnosti predstavljaju sociopatološki fenomen koji karakterišu, kao bolest, pre svega fizička ili psihička, ili psihička i fizička zavisnost, nastale kao posledica ponovnog i čestog unošenja u organizam prirodnih ili veštačkih psihoaktivnih supstanci (PAS). Rezultat ovakvog unošenja PAS u organizam je njegovo adaptiranje na njih, tako da one postaju sastavni deo metabolizma i javlja se određeni oblik zavisnosti.

Pod drogom se podrazumeva svaka supstanca biljnog ili sintetičkog porekla koja, kada se unese u organizam, može da modifikuje jednu ili više njegovih funkcija i da nakon ponovljene upotrebe dovede do stvaranja psihičke i/ili fizičke zavisnosti.

kako je živeti sa zavisnikom i kako se izborti sa tim razgovarali smo u današnjoj emisiji

  • Moj otac je imao problema sa alkoholom, ali ja sam 1979 godište i tada se nije smtaralo da ti je tata alkoholičar ako se napije jednom dva ili tri puta nedeljneo. I tada kada sam se ja prvi put suočila sa tim bilo je pa šta pa svi piju. Moj otac je imao probleme sa alkoholom i to je ostavilo traga na mene. Kaže u ispovesti naša gošća.

A da li je takav život sudbina da li smo predodređeni Sudbina je sila koja određuje život svakog pojedinca i od nje se ne može umaći. Sudbina je ono što je nekom predodređeno, naročito kada se govori o najznačajnijim događajima u životu, uključujući čas i način smrti. Događaji koje čoveka snalaze smatraju mu se dosuđenim, a ono željeno koje i pored uloženog truda ostaje neostvareno, smatra se nesuđenim. piše Vikipedija. Ako je sudbina ono što nas određuje. Da se razbolimo da posegnemo za alkoholom ukoliko je to sudbina. Ili sila koja nam poručuje da ukoliko smo sakupili previše pogrešnih izbora. da je vreme da se okrene.

Još jedna priča koja je dostojna svakog filma je i pesma pevača Olivera koji je svog brata video sa 53 godine. Njegov brat je preminuo a istinu je saznao od teteke koja mu je rekla na samrti.

Moju majku su poslali u Zemun iz Leskovca tu se zaposlila i tu je upoznala mog oca. Da nije mog brata dala na usvajanje možda se ne bi rodili ni moja sestra ni ja. Moj brat je bio aktivan u politici, i moj brat od ujaka ga je upoznao. Kada sam ga video kao da sam video sebe.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “POSLE RUČKA NA HAPPY TV: Sudbine koje ni mašta scenarista ne bi mogla da napiše”

  1. Voditelj je em čovečan em pametan uz sve primedbe pojedinih gostiju to je ipak tako . Kortina je voditelj novinar sa dugogodišnjim životnim iskustvom , voditelj novinar koji ima dušu ali i daje primedbe koje su tačne ma ko se ne slagao sa njim a i to nije nije strašno ako se neko od gostiju ne slaže sa njegovim primedbama tu smo mi gledaoci koji se slažemo i to sa svakom . .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter