Izvor: Alo
29.08.2024 u 16:00
0

POTOP U SRBIJI: Upravo se oglasio RHMZ, ovaj deo Srbije prvi na udaru!

Očekuje se da padne od 10 do 20 litara kiše

– Tokom poslepodneva na istoku i jugoistoku Srbije lokalni pljuskovi sa grmljavinom – stoji u najavi RHMZ od 15:18 sati.

OD 1. SEPTEMBRA NAJBOLJE CENE: 81 vrsta proizvoda biće dostupna po cenama nižim od akcijskih

Temperature i ovog popodneva dostižu 35°C, a u Beogradu je 34°C.

U nastavku poslepodneva jači pljuskovi  sa grmljavinom očekuju se na jugu, jugoistoku i istoku Srbije, naročito na Kosovu i Metohiji, u oblasti Homolja i Kučajskih planina i širom istočne i jugoistočne Srbije, piše meteorolog Đorđe Đurić.

Ovi grmljavinski procesi premeštaju se u severoistočnoj visinskoj struji, a nešto kasnije zahvatiće i deo Južnog Pomoravlja.

U svim navedenim predelima očekuje se i pojava grmljavinskih oluja i nepogoda, uz obilne pljuskove i jake gromove.

Očekuje se da padne od 10 do 20 litara kiše po kvadratnom metru, lokalno i do 30 litara.

U ostalim predelima Srbije očekuje se suvo, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala, a na severu Srbije i u Beogradu očekuje se i pretežno sunčano, zaključuje Đurić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter