Izvor: ALO
12.08.2021 u 22:08
0

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Izbio novi plamen u tržnom centru!

Plamen koji je izbio oko 20.00 časova, u novobeogradskom naselju Blok 70, se ne smiruje, a sada je na istom objektu izbio novi!

Prema nezvaničnim informacijama požaru  u kineskom TC je prethodila velika eksplozja, a onda je usledio plameni nastavak.

– Poziv je primljen u 20.05 sati i na teren je upućeno pet vatrogasnih vozila i 22 vatrogasca – kratko su rekli iz MUP-a.

VAŽNO:

LUKIĆ U „DOBRO JUTRO“: Šmit može da bude samo dobar nemački turista – NIJE DOVOLJNO ŠTO SRBIJU UCENJUJU KOSOVOM, SAD NAMEĆU I INCKA!

RAJIĆ I ANĐELKOVIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Jaka Srbija je motor razvoja Otvorenog Balkana!

Dragica Gašić: Znam da je pravda na mojoj strani

VREMENSKA PROGNOZA ZA ČETVRTAK, 12. AVGUST: Danas veoma toplo, držite se hlada!

Prema prvim informacijama vatra se se širi iz ugostiteljskog objekta na prvom spratu.

Oko 21.20 čas na pomenutom TC se pojavio novi veliki plamen koji ozbiljno preti da se proširi.

Novi plamen izazvao je kuljanje dima u toj meri da su stanovnici okupljeni oko zgrade zbog istog krenuli da beže, a pojedini i vrište.

Stanovnici obližnjih zgrada otrčali su stanovima iz kojih su sa sobom poveli svoje najbliže, nakon čega su se udaljili od plamena.

Na teren neprestano stižu nova vatrogasna vozila.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter