Izvor: telegraf.rs
28.10.2024 u 12:21
0

RADUJMO SE JOŠ KOJI DAN! Stiže preokret vremena, EVO i kada

Nastavlja se uticaj anticiklona, uz stabilno, suvo i vrlo toplo vreme za ovo doba godine. Vikend iza nas doneo je Srbiji čak i letnje vrednosti, a u Beogradu je mereno 26°C.

Vrlo toplo vreme nastaviće se i do kraja meseca, ali ipak nešto hladnije, dok se u pojedinim predelima očekuje magla, a uskoro sledi i preokret vremena.

Dakle, narednih dana u Srbiji će i dalje biti stabilno i suvo, a u prilog tome ići će visok vazdušni pritisak usled uticaja anticiklona.

GDE JE NOVAK NESTAO: Kada je video šta je teniserka uradila, morao je da pošalje moćnu poruku!

Usled takve sinoptičke situacije, magla će biti veoma česta pojava, naročito u jutarnjim časovima, dok se u dolinama, kotlinama i nizijama očekuje i duže zadržavanje magle tokom prepodneva, pa čak lokalno i tokom dana.

Maksimalna temperatura narednih dana biće od 16 do 22°C, dok se u napomenutim predelima sa maglom očekuje nešto hladnije vreme.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter