Izvor: kurir
14.07.2021 u 13:42
0

PROŠLA GODINA BILA JE BORBA ZA ZDRAVLJE: Zahvlanica Zdravstvenom centru Vranje za istaknutu saradnju i unapređenje odnosa sa policijom

Policijska uprava u Vranju dodelila je zahvalnicu Zdravstvenom centru Vranje za istaknutu saradnju i unapređenje odnosa sa Policijskom upravom u 2020. godini.

Zdravstvenom centru zahvalnica je dodeljena u sklopu obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i Dana policije,

VAŽNO:

HAOS U BEOGRADU! GORI MAGACIN NA DORĆOLU: Na licu mesta šest vatrogasnih ekipa!

VELIKI PROBLEMI I ZA TURSKI TURIZAM: Kipar zabeležio najviše obolelih od početka epidemije

DANAS VEOMA TOPLO: Temperatura i do četrdeset stepeni!

DANAS SU SVETI VRAČI! Posvetite se molitvi – ali OVO nikako ne radite!

„Prošla godina bila je godina borbe za zdravlje. U godini kada sumiramo rezultate rada, ovo je još jedna u nizu nagrada i pohvala koje je Zdravstveni centar Vranje zasluženo dobio.

Zahvaljujem se pripadicima Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske uprave u Vranju što su svima nama, zaposlenima u Zdravstvenom centru Vranje učinili čast i svrstali nas među retke institucije i istaknute pojedince kojima se na ovaj način, godinama unazad na Dan policije i Slavu Ministarstva zahvaljuju.

Zaštita građana je naš zajednički svakodnevni zadatak. Između Policijske uprave Vranje i Zdravstvenog centra Vranje postoji saradnja na mnogim nivoima i u mnogim oblastima. Ono što želim posebno da naglasim ovom prilikom jeste međusobna ispomoć tokom pandemijskog perioda gde smo uspeli da produbimo i unapredimo odnos koji je za rezultat imao pre svega za cilj da omogući našim građanima svu potrebnu pomoć i zaštitu onda kada je to bilo najpotrebnije“, istakla je direktorka Zdravstvenog centra Vranje, dr Ljiljana Antić.

Ona je naglasila da je zahvalnica potvrda dobrog rada i dobrih odnosa svih zaposlenih i u jednoj i u drugoj ustanovi pri obavljanju svakodnevnih dužnosti.

„Ukoliko je to moguće verujem da će u budućnosti ovi odnosi biti podignuti na viši nivo, pre svega kako bi obezbedili sigurnost, zaštitu i zdravlje svih građana na ovim prostorima“, naglasila je direktorka ZC Vranje dr Ljiljana Antić.

Dan Ministarstva unutrašnjih poslova i Dan policije obeležava se u znak sećanja na 1862. godinu, kada je srpska Žandarmerija, na Duhove, odigrala presudnu ulogu u sukobima kod beogradske Čukur česme, kao i tokom turskog bombardovanja Beograda narednog dana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter