Izvor: Novosti
03.09.2021 u 18:47
0

PROTIV BAHATIH VOZAČA: „Pauk“ se ponovo vraća na ulice Paraćina

– I pored solidnog broja javnih parkirališta i obeleženih parking-mesta, nepropisno parkiranje je trenutno ogromni problem u Paraćinu jer mnogi bahati vozači svoja vozila parkiraju gde stignu – na trotoarima, pešačkim stazama, mestima za invalide, kod pešačkih prelaza čime izazivaju nered u saobraćaju i ugrožavaju bezbednost pešaka.

PROČITAJTE JOŠ:  GUŽVE U BEOGRADU: Gazela neprohodna,saobraćaj usporen

 – To je razlog što će ponovo ulicama krstariti „pauk“ – specijalno vozilo za uklanjanje nepropisno parkiranih vozila – najavljeno je iz Direkcije za izgradnju te opštine.

Depo za odneta vozila nalazi se na prostoru nekadašnje kasarne, sada u krugu JKP „Paraćin“. Uklanjanje vozila po cenovniku je 3.850 dinara, jednodnevno čuvanje 1.200, dok je kazna za saobraćajni prekršaj 10.000 dinara, odnosno polovina te svote ukoliko se plati u roku od osam dana.

Iz Direkcije za izgradnju poručili su vozačima da se propisno parkiraju kako ne bi došli u situaciju da moraju da izdvoje minimum 10.050 dinara da bi preuzeli svoj automobil. Poruka je i da neće biti povlašćenih.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter