Izvor: tanjug
18.01.2021 u 18:37
0

Putevi Srbije: Normalizovan saobraćaj na petlji Trupalske Šume

 Normalizovan je saobraćaj na autoputu E-75, na petlji Trupalske Šume u smeru Niš-Vranje nakon saobraćajne nezgode koja se tu dogodila, saopštiloi su Putevi Srbije.

Na putu šajkaškog odreda na teritoriji grada Novog Sada do 31. marta izvodiće se radovi na rehabilitaciji raskrsnice (izgradnji kružnog toka), te će saobraćaj biti preusmeren sa dve razdvojene na jednu kolovoznu traku.

OVO MORATE ZNATI

ISPLIVALI SKANDALOZNI SNIMCI PONIŽAVANJA, EVO KAKO JE MIKA „SPUŠTAO“ ĐAKE: „Mrš na umivanje gluperdo“ (VIDEO)

PO PRVI PUT SE OGLASILA SUPRUGA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičenog za silovanje i seksualno zlostavljanje svojih učenica

BEZ MILOSTI, NA SMRT! Veljko Ražnatović se oglasio o Miki Aleksiću čije je časove pohađao

Na deonici Davidovac (Popovac) – Grza – Straža (Zaječarski put) do 28. juna planirani su radovi na izgradnji bujičnih pregrada preko reke Grze i Elemenskog potoka, zbog čega će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni tunela „Grza“.

SAZNAJTE JOŠ

BLAGI PORAST BROJKI: 1.578 novozaraženih, preminuo 21 pacijent

BAJATOVIĆ NA HAPPY TV: Vladin plan mora da se sprovede! (VIDEO)

APEL VOZAČIMA DA SE PONAŠAJU ODGOVORNO: Za 2 dana 8 vozača ISKLJUČENO IZ SAOBRAĆAJA zbog NASILNIČKE VOŽNJE

JOVIĆ U CENTRU PAŽNJE: Nemački mediji BRUJE o SRBINU, a jedan portal je napisao istinu koja će zaboleti Zidana

Podsećaju na zabranu za šlepere i kamione na pojedinim deonicama, te dodaju da na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Na graničnim prelazima se čeka, informacija je od 17,45 i to teretna vozila na Horgošu čekaju 180 minuta, koliko se čeka i na Batrovcima.

Na Kelebiji se čeka 120, a na prelazima Šid i Gradina teretna vozila čekaju 60 minuta na izlazu iz zemlje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter