Izvor: tanjug
29.10.2021 u 08:47
0

PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Evo kakvo je stanje na graničnim prelazima u Srbiji

Na graničnom prelazu Kelebija na izlazu iz zemlje zadržavanje za teretnjake je osam sati, saopštili su jutros Putevi Srbije.

Na Horgošu i Šidu zadržavanje za teretna vozila je sedam sati, a na Batrovcima četiri sata.

PROČITAJTE JOŠ: PUTEVI SRBIJE PORUČUJU: Oprez zbog magle!

Putevi Srbije navode da će se na petlji Mali Požarevac izvoditi radovi na rehabilitaciji, od 6 do 18 časova.

Zatvoreno će biti isključenje iz Niša za Mladenovac i uključenje iz Mladenovca za Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Mladenovca ka Beogradu je Vlaško polje – Sopot – Avala i petlja Mali Požarevac – Umčari – Beograd.

Alternativni putni pravac za vozila koja se kreću iz pravca Niša ka Mladenovcu je Niš – pt.Vrčin – pt.M.Požarevac – Mladenovac.

PROČITAJTE JOŠ: VREMENSKA PROGNOZA ZA 29.OKTOBAR: Jutro hladno, dan sunčan do 19C

Na deonici Stara Pazova – Inđija, do 2. novembra izvodiće se radovi na redovnom održavanju, a saobraćaj se odvija preticajnom trakom.

U delu Zrenjanin – Ečka na snazi je izmena režima saobraćaja zbog izgradnje devijacije i početka radova na izradi atmosferske kanalizacije.

Od petlje Žednik do petlje Bačka Topola, do 1. novembra izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovozne trake u smeru Subotica – Novi Sad.

U saopštenju se navodi i da je petlja Žednik otvorena za saobraćaj, smer Subotica – Novi Sad.

Od 28. oktobra saobraćaj se odvija dvosmerno kolovoznom trakom smera Novi Sad – GP Horgoš.

Na Pančevačkom mostu na snazi je zabrana kretanja vozila čija ukupna masa prelazi 12 tona.

Obilazak iz pravca Pančeva i Zrenjanina-Pupinov most-petlja T6 tj. Zmaj-Obilaznica oko Beograda-Bubanj Potok-ulaz u grad preko petlje Medaković-Vojislava Ilića-Gospodara Vučića-Bul. Kralja Aleksandra-Batutova-D.Tucovića-Luka Beograd.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter