Izvor:
08.05.2017 u 18:53
0

PUTIN PONIZIO GRUZIJU I UKRAJINU: Čestitao Dan pobede svim liderima bivših SSSR republika, osim njima!

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je 72. godišnjicu Pobede liderima niza zemalja koje su činile SSSR, ne navodeći pri tome lidere Ukrajine i Gruzije – predsednik se direktno obratio građanima tih država, saopštava pres-služba Kremlja.

Vladimir Putin je čestitao 72. godišnjicu Pobede u Drugom svetskom ratu liderima Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Moldavije, Tadžikistana, Turkmenistana, Uzbekistana, Abhazije i Južne Osetije, kao i građanima Gruzije i Ukrajine, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Kremlja.

– Vladimir Putin je posebno naglasio da će najveće priznanje vojnicima-oslobodiocima biti naša zajednička borba protiv svih pokušaja da se revidira istorija i da se opravdaju zločini fašizma i nacizma#, navodi se u saopštenju.

Predsednik Rusije izrazio je uverenost da će tradicija bratskog prijateljstva "ostati pouzdana osnova za razvoj savezničkog partnerstva i saradnje naših zemalja u osiguranju regionalne stabilnosti i bezbednosti".

Izvor: Kurir

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter