Izvor: Novosti
23.07.2024 u 10:09
0

RED SUNCA, PA RED OBLAKA: Ringišpil vremena pred nama, poznato hoće li biti kiše

U Srbiji pretežno sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost i toplo za kraj ovog afričkog talasa, dok se krajem dana očekuje jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom, lokalno intenzivnijim, koje će zahvatiti severne, zapadne i jugozapadne krajeve, a tokom noći ka sredi će se proširiti na veći deo Srbije.

Danas toplo i sunčano ali uz osetnu svežinu i blagu oblačnost. Vetar slab i umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 20 do 24, a najviša od 26 do 31 stepena Celzijusa, u Nišu čak 32. U Beogradu pretežno sunčano, povremeno uz razvoj umerene oblačnosti i toplo. Krajem dana i u toku noći ka sredi jače naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koje donosi oluja sa zapada.

ZEMLJOTRES POGODIO JUG SRBIJE: Zatreslo se žestoko
Vreme narednih dana

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, od srede do petka promenljivo, nestabilno i svežije uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i pljuskova sa grmljavinom, koji će lokalno biti izraženiji. Za vikend i u ponedeljak pretežno sunčano i ponovo toplije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter