Izvor: Happy BSC
02.01.2021 u 11:25
0

RENDŽERI, TAJNI ZAMKOVI I LEGENDA O HEROINI – samo u emisiji “Prelo u našem sokaku” na televiziji Happy

Prvog  vikenda posle dočeka Nove godine, u subotu 2. januara  u emisiji “Prelo u našem sokaku” predstaviće se opština Bajina Bašta.

Emisija će obilovati zanimljivim prilozima i istorijskim činjenicama. Ono što će sigurno ostaviti gledaoce bez daha je priča o heroini Evelini Haverfild u čiju čast je ime dobio lokalni Dom zdravlja, a tu je priča o Pančićevoj omorici, zamku Solotnik, lokalnom rendžeru i mnogim drugim zanimljivim temama koje odlikuju Taru, Drinu i Bajinu Baštu.

Dobar provod je zagarantovan uz muzičke goste Nenada Manojlovića, Višnju Petrović i trubački orkestar Milenka Filipovića.

Govorićemo o etno turizmu i proizvodnji suvenira, a tu su i vrsni kuvari koji će nam pripremati recepte iz ovog kraja.

U nedelju, trećeg januara nastavljamo u novogodišnjem raspoloženju a predstavićemo  znamenitosti opštine Bač, Vrnjačke Banje, Trstenika, Ljubovije, Beograda…

Muzički gosti su Nemanja Maksimović, Srđan Marjanović, Biljana Prokić, Trubački orkestar Stefana Mladenovića iz Požege i pevačka grupa Soko iz Inđije.

Voditelji Uroš Davidović i Dijana Rakić su zaduženi za dobar provod , a neizostavan je i deo emisije u kome nam  glumica Nada Blam priča zanimjivosti i dogodovštine.

Prelo u našem sokaku se emituje subotom od 11h do 14h i nedeljom od 12h do 15h na programu Happy televizije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter