Izvor: Alo
21.07.2024 u 13:19
0

RHMZ UPOZORAVA: U narednih sat vremena stižu PLJUSKOVI sa grmljavinom!

U narednih sat vremena na području Braničevskog okruga izolovana pojava kratkotrajnog plјuska, upozorio je RHMZ u 11.30 sati.

Kako je upozorio u 10.30, kratkotrajna kiša sručiće se na južni Banat, kao i na područje Braničevskog okruga.

STRAVIČNA NESREĆA U REPUBLICI SRPSKOJ: Direktan sudar Tesle i BMW, ima mrtvih

Prethodno, u 8 časova, Republički hidrometeorološki zavod upozorio je na kratkotrajnu kišu ili lokalne pljuskove sa grmljavinom u Sremu, južnom Banatu, kao i na području Braničevskog i Borskog okruga.

Podsetimo, talas ekstremno visokih temperatura od juče je u postepenom slabljenju i već danas se u Srbiju vraćaju letnje temperature na kojima „može da se diše“.

Ipak, prema najavi RHMZ danas se u Srbiji očekuje umereno oblačno vreme, a maksimalne dnevne temperature neće prelaziti 33. podeok.

Upaljen alarm zbog grmljavine

Veći deo zemlje – centralni i sever – je bez ikakvog meteoalarma, dok je ostatak u žutom zbog grmljavine i kiše.

Današnja biometeorološka situacija može imati nepovoljan uticaj na osobe sa varirajućim krvnim pritiskom, reumatičare i srčane bolesnike. Moguće su glavobolja, razdražljivost i bolovi u kostima i zglobovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter