Izvor: Happy BSC
15.11.2021 u 16:25
0

SAOPŠTENJE KANCELARIJE ZA KiM: SRAMNA PRESUDA ZORANU ĐOKIĆU pokazuje svu ostrašćenost sudskih instanci u Prištini

Odluka takozvanog Apelacionog suda u Prištini da potvrdi presudu Srbinu iz Peći Zoranu Đokiću, od 12 godina zatvora za navodni ratni zločin, pokazuje svu ostrašćenost i jednostranost sudskih instanci u Prištini.

O ovoj sramnoj presudi Đokićev branilac, koga je angažovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju, obavešten je iz medija, te nije dobio pisanu odluku, što je nedopustivo.

PROČITAJTE JOŠ: NAJNOVIJI KORONA PRESEK ZA 15.NOVEMBAR: Ovo su današnje brojke!

I iz ovoga proizilazi da se presude Srbima donose prema etničkom ključu i svrha im je da se kriminalizuje čitav jedan narod i napravi veštački balans sa zločinima takozvane OVK, čijim se liderima sudi u Hagu.

Đokićev advokat iskoristiće mogućnost vanrednog pravnog leka i podneće zahtev za zaštitu zakonitosti, jer su Đokiću i tokom samog procesa povređena brojna prava, a tokom suđenja nijedan svedok ga nije prepoznao kao izvršioca.

PROČITAJTE JOŠ: SINIŠA MALI: Najvažnije je da smo sačuvali makroekonomsku stabilnost

Ovakvim drakonskim kaznama pokušava se, ne samo da se Srbi oglase zločincima, već i da se svaki potencijalni povratnik odvrati od dolaska na Kosovo i Metohiju i iskoristi svoja prava.

Kancelarija za Kosovo i Metohiju nastaviće da svim raspoloživim diplomatskim i pravnim sredstvima pruža pomoć i podršku svim Srbima kojima se sudi pred sudskim instancama u Prištini i to samo zato što nose srpsko ime i prezime, uključujući i slučaj Zorana Đokića.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter