Izvor: telegraf
24.07.2024 u 13:50
0

SAVETI VEŠTAČKE INTELIGENCIJE KAKO ZARADITI U SRBIJI U ŠTO KRAĆEM ROKU: Izdvojili smo ove opcije

ChatGPT nas savetuje

Obzirom da je danas većini ljudi potreban novac sa strane, i pored onog koji zarađuju na poslu, želeli smo da saznamo na koji način se u Srbiji može zaraditi veća suma novca u kratkom roku. U potrazi za odgovorom pitali smo ChatGPT, gde smo dobili nekolicinu odgovora ali i objašnjenja.

U samom odgovoru, na početku je istaknuto da zarada novca u kratkom periodu može biti izazovna, ali postoje različite metode koje možete isprobati u zavisnosti od vaših veština, resursa i spremnosti na rizik. Evo nekoliko predloga:

1. Freelancing

Pisanje, dizajn, programiranje: Ako imate veštine u pisanju, grafičkom dizajnu ili programiranju, možete ponuditi svoje usluge na platformama kao što su recimo Upwork.

Online tutorstvo

Podučavanje stranih jezika, matematike, nauke ili drugih predmeta putem interneta.

2. Prodaja proizvoda ili usluga

E-trgovina: Prodaja proizvoda putem platformi ili domaćih sajtova poput KupujemProdajem.

Ručni rad: Izrada i prodaja ručno pravljenih proizvoda, nakita, odeće ili umetničkih dela.

3. Investiranje:

Akcije i kriptovalute: Kratkoročno trgovanje akcijama ili kriptovalutama može doneti brzu zaradu, ali je rizično i zahteva određeno znanje i praćenje tržišta.

Peer-to-peer pozajmljivanje: Investiranje u P2P platforme može doneti brzu zaradu kroz kamate, ali postoji rizik od neplaćanja.

4. Poslovi sa skraćenim radnim vremenom:

Ako imate automobil, možete se raspitati kako da se pridružite timu koji ima pravo vršenja taksi usluga u Srbiji preko aplikacije.

Dostava hrane

5. Ulaganje u sebe:

Kratki kursevi i obuke: Ulaganje u kratke kurseve koji vam mogu brzo doneti nove veštine koje su tražene na tržištu rada, poput digitalnog marketinga, programiranja ili grafičkog dizajna.

6. Privremeni i sezonski poslovi:

Rad na događajima: Poslovi poput konobarisanja na događajima, festivalima ili sportskim manifestacijama mogu doneti brzu zaradu.

Poljoprivredni poslovi: Sezonski rad u poljoprivredi, poput branja voća ili povrća.

7. Rentiranje imovine:

Iznajmljivanje stana ili sobe: Ako imate dodatni prostor, možete ga iznajmiti putem platformi kao što su Airbnb ili Booking.

Rentiranje opreme: Iznajmljivanje fotoaparata, alata ili drugih vrednih stvari koje posedujete.

Važno je proceniti sopstvene veštine, resurse i spremnost na rizik pre nego što se odlučite za bilo koju od ovih metoda. Takođe, budite oprezni sa poslovima i investicijama koji obećavaju brzu zaradu, jer često mogu biti povezani sa visokim rizikom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter