Izvor: Happy BSC
02.09.2021 u 20:48
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Da li znamo kakva je situacija u Crnoj Gori pred ustoličenje mitropolita Joanikija? Šta se dešava u zemljama regiona? Koje su sve tajne domaće estrade?

Započnite dan uz najgledaniji jutarnji program u Srbiji na Happy TV. 

Domaćini emisije „Dobro jutro Srbijo“ biće Katarina Korša i Milomir Marić. 

Vladimir Marinković- narodni  poslanik,Bata Jugović-narodni poslanik i Branko Jakovljević-Centar za društvenu stabilnost govoriće aktuelnim dešavanjima u zemlji i regionu.

Zoran Milosavljević-Institut za političke studije,Sava Stambolić-Centar za društvenu stabilizaciju i Dragan Vujičić-Večernje novosti pričaće o situaciji u Crnoj Gori pred ustoličenje mitropolita Joanikija.

PROČITAJTE JOŠSAMO U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Sve više dece oboleva od korone! Sekte vrebaju mlade preko društvenih mreža! Da li je moguća infiltracija talibana među migrante?

U nastavku emisije Branko Radun-analitičar,Dejan Miletić-Centar za globalizaciju i Duško Vukajlović-odgovorni urednik Objektiva govoriće o situaciji na Kosovu.

Vojislav Šešelj-lider SRS-a govoriće o aktuelnim dešavanjima u zemlji i regionu.

Predrag Rajić-Centar za društvenu stabilnost,Saša Milovanović-direktor Srpskog Telegrafa i prof.dr Miroslav Bjegović-Fakultet za studije bezbednosti  o situaciji u regionu.

U nastavku emisije govoriće se o svim tajnama estrade, a na ovu temu pričaće Vladan Gotovac-advokat,Simonida Mioljković-književnica i Jasmina Ana-književnica.

Aleksandra Milovanović-PR Omaž seriji Grlom u jagode govoriće o seriji “ Grlom u jagode“ i tom vremenu.

Tatjana Milana Nikčević govoriće o tome kako svi treba da se vrate sebi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter