Izvor: Happy BSC
08.07.2021 u 22:47
0

SAZNAJTE PRVI U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Ima li kompromisa u međustranačkim dijalozima? Hoće li se mladi zaista vraćati na selo? Ko u Crnoj Gori odlazi u političku istoriju? Da li dovoljno brinemo deci sa posebnim potrebama?

Sa omiljenim voditeljima Andjelom Lakićević i Božidarom Gutićem dočekajte novi dan. Budite prvi koji će saznati najaktuelnije vesti u „Dobro jutro Srbijo“.

VAŽNO:

Vučić olimpijskom timu sutra predaje državnu zastavu

EVO KO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD APATINA: Vozio devojku kući, pa se zakucali u drvo – ispao iz auta i umro na mestu

DOKAZANO: PAKAO U BEOGRADU! TOPI SE ASFALT – NAPOLJU IZMERENO PREKO 60 STEPENI! (FOTO)

POZNATI POZIVAJU MLADE DA SE VAKCINIŠU! Naše košarkašice, Emina Jahović i Aleksandar Radojičić odlučno: Uštedimo vreme da se vratimo NORMALNOM ŽIVOTU! (VIDEO)

Andrijana Nešić, „Večernje Novosti“ i Vlada Marinković, narodni poslanik prelistavaće novine za vas.

Prof dr Goran Belojević, Institut za higijenu i medicinsku ekologiju Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Dr Nina Sinicki, ORL I kvantna medicina razgovaraće o medicinskim problemima koje zahvataju mnoge.

U nastavku  Alexandar Šešelj, Potpredsednik SRS i Prof dr Dejan Miletić – Direktor centra za proučavanje globalizacije, odgovoriće na pitanje: Ima li (ne)kompromisa u međustranačkim dijalozima?

Milan Krkobabić – Ministar za brigu o selu predočiće nam osnovne i najzanimljivije informacije o životu na selu, i zbog čega treba da se teži da se mladi iz grada vrate u sela.

O politici u Crnoj Gori govoriće: Vladimir Dobrosavljević, politički konsultant, Veselin Drašković, predsednik udruženja „Knez Višeslav“ i Đorđe Milićević, Potpredsednik skupštine Srbije i funkcioner SPS

U nastavku emisije dotaći ćemo se jedne izuzetno važne teme. Nataša Stanisavljević, sekretar sekretarijat za socijalnu zaštitu, Biljana Mirković, pomoćnik direktora Centra za smeštaj i dnevni boravak za decu i mlade sa smetnjamau razvoju i Sara Popčetović, mama deteta sa autizom koje koristi uslugu lični pratilac pričaće o važnosti brige deci sa posebnim potrebama.

Mili Čolić, novinar i Dr Nada Macura, kardiolog odgovoriće na važno pitanje za svaku ženu, a i muškarca: Gde je granica između udvaranja i uznemiravanja?

Ostanite uz Happy televiziju

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter