Izvor: 24sedam
09.09.2024 u 08:40
0

SRPSKI TURISTI PREVARENI U GRČKOJ: Ležaljke plaćali 30 evra!

Sezona letovanja se bliži kraju, ali veliki broj srpskih turista još uvek provodi vreme na obali

Turisti iz Srbije na privatnoj plaži na Tasosu samo za ležaljke iskeširali čak 30 evra po osobi, navodi se u objavi na instagram stranivi nikana.gr.

Sezona letovanja se bliži kraju, ali veliki broj srpskih turista još uvek provodi vreme na obali. Mnogi od njih, kao što je to uobičajeno, letuju u Grčkoj i aktivno dele svoja iskustva i troškove letovanja na društvenim mrežama.

Dva para iz Srbije objavila su upozorenje za turiste koji letuju na Tasosu i žele da na privatnoj plaži iznajme ležaljke.

– Moram da podelim utiske sa vama kada je plaža u pitanju. Dakle, plan za danas je bio da odemo na plažu Vathi na Tasosu malo iznad Marmerne, koja je generalno prepuna turista čak i u septembru. Znači hteli smo lepu plažu bez prevelike gužve… I tako, otišli mi dva para do Vathi privatne plaže. Čovek ispred rizorta prilazi sam i kaže „ležaljke se naplaćuju 30 evra“ i mi naravno prihvatimo. 30 evra po paru dva para „prihvatljivo“. Da bi nakon provedenog celog dana i nakon izdavanja fiskalnog računa shvatili da je zapravo 30 evra po osobi, a ne po paru pritom vrlo jasno je rekao čika iz rizorta da je 30 evra za set ležaljki – navodi se u objavi i dodaje:

– Nije bilo nikakvog nerazumevanja, jednostavno bili smo prevareni i ne bih želela da neko bude u istoj situaciji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter