Izvor: informer
08.07.2021 u 22:19
0

STANJE NA PUTEVIMA: Na ovoj deonici radovi se produžavaju do 1. oktobra!

JP „Putevi Srbije“ saopštili su da se do 1. oktobra produžava obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 127, deonica Golubinci – Stara Pazova, u Staroj Pazovi.

Trajanje obustave saobraćaja produžava se na državnom putu II A reda broj 127, u zoni postojećeg putnog prelaza i delu Ulice Ćirila i Metodija u Staroj Pazovi, zbog izgradnje nadvožnjaka (na km 34+696,44).

VAŽNO:

Vučić olimpijskom timu sutra predaje državnu zastavu

EVO KO JE NESREĆNI MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD APATINA: Vozio devojku kući, pa se zakucali u drvo – ispao iz auta i umro na mestu

DOKAZANO: PAKAO U BEOGRADU! TOPI SE ASFALT – NAPOLJU IZMERENO PREKO 60 STEPENI! (FOTO)

POZNATI POZIVAJU MLADE DA SE VAKCINIŠU! Naše košarkašice, Emina Jahović i Aleksandar Radojičić odlučno: Uštedimo vreme da se vratimo NORMALNOM ŽIVOTU! (VIDEO)

Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je preko Inđije i to – državni put II A reda broj 100, Stara Pazova – Inđija, i državni put II A reda broj 126, Inđija – Putinci.

Radovi su obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu i da poštuju saobraćajnu signalizaciju, kaže se u saopštenju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter